jueves, 11 de diciembre de 2008

Exercici de comparació

Post del professor


a) Compareu l'ordinador que teniu al davant amb les finestres d'aquesta aula.


En un principi els dos tenen en comú que son de vidre i quadrades però no serveixen pel mateix; ja que amb aquestes finestre l'únic que veïem es una petita part de l'institut i algunes aules que les estan utilitzant alumnes i professors, ni tan sols podem accedir a la informació que emet el professor als alumnes.

A diferència de les finestres d'aquestes aules, l'ordinador ens permet anar molt mes enllà; podem comunicar-nos amb la gent sense importar a quina distancia o lloc del mon es trobi. Aquest es una font d'informació molt extensa, amb el qual podem accedir a quasevol tipus d'informació, ja siguin noticias, musica... etc. es pot trobar qualsevol cosa, inclós podem accedir a la compra/venda de qualsevol tipus d'article.

En definitiva, encara que comparteixen els mateixos materials aparentment, no vol dir que serveixen pel mateix, ja que ha quedat clar que amb la pantalla de l'ordinador podem accedir i rebre un munt d'informació, mentre que amb les finestres tan sols podem observar el que ens envolta.

1 comentario:

salvi dijo...

Michelle,

Estructures molt bé el text i argumentes de manera ordenada i clara. Una comparació un pèl curta, però ben enfocada.

Ok!

salvi